resizeCabinetul stomatologic Dentosmile din Calea Giulesti, sectorul 6, va ofera implantul dentar ca alternativa mult mai sigura la lucrarile dentare clasice realizate pe dinti sanatosi sau restaurati.

In cele ce urmeaza puteti afla cateva din avantajele implantului dentar si speram ca motivele care il recomanda, sa va faca sa analizati oportunitatea acestui tratament in cazul dumneavoastra
In situatia in care aveti intrebari suplimentare legate de implantul dentar ne puteti lasa un compent pe blog sau ne puteti suna la telefonul de contact de pe site pentru programarea unei consultatii gratuite.
Dentosmile va asteapta in Calea Giulesti 48, sectorul 6 cu o oferta imbatabila pentru implanturi dentare astfel ca acesta sa nu mai fie un lux pentru cei ce isi doresc acest tratament.
Mai mult, cabinetul Dentosmile din calea Giulesti 48 va ofera si alternative de finantare in 24 sau 60 de rate printr-un parteneriat cu OTP Bank Romania. Creditele se obtin pe baza adeverintei de venit, foarte usor si nu necesita garantii suplimentare.

Care sunt beneficiile implanturilor dentare ?
De ce sunt implanturile dentare de multe ori prima alegere comparativ cu alte opțiuni pentru a restaurarea dintilor lipsa sau deteriorati?

Cel mai bun lucru pentru sanatate sunt dintii sanatosi. Puternic și stabil, un implant dentar inlocuieste un dinte pierdut, astfel încât se para, sa se simta, sa se potriveasca și funcționeze ca un dinte natural.
Alte opțiuni pot duce la deteriorarea oaselor, și pot afecta cu masticatia, zâmbetul, vorbitul și alte activități ale vieții de zi cu zi.

Construit să reziste, implantul dentar este o soluție pe termen lung. Puntile dentare tradiționale construite pe dinti suport pot dura de la cinci la șapte ani, și cu o ingrijire adecvata de multe ori mai mult de 10 de ani, dar la un moment dat s-ar putea sa fie nevoie să fie înlocuite. Implanturile dentare pot avea nevoie de ajustări periodice, dar ele pot dura o viață atunci când sunt pozitonate în mod corespunzător și îngrijițe de-a lungul timpului.
Bucurați-vă de viață fără a va preocupa de dintii! Nu mai este nevoie să stai acasă sau te simti inconfortabil in public, jenat pentru că zâmbetul tău arată diferit, sau îngrijorat de faptul că dinții lipsă iti vor limita posibilitatea de a te alătura colectivului sau ca proteza mobila sau sau puntea dentara se va decimenta sau va cadea când vorbești , mananca sau razi. Dintii restaurati cu implanturi dentare sunt dintii care vă permit permit sa fii tu insuti, nu dinti care sa iti conduca viața.

Păstrează forma fetei naturale, și zâmbetul. O fata fara dinti se poate micsora și poate parea și trista. Implanturile dentare vă permit să mențineti forma naturală a feței și a zâmbetului.

Protejeaza osul sănătos. Lăsând spații goale in gura dupa ce ai pierdut unul sau mai multi dinti, acest lucru poate duce la probleme suplimentare de sanatate, cum ar fi pierderea și deteriorarea unor fragmente din maxilar. Atunci când nu este utilizat pentru a sprijini un dinte natural, osul maxilar se deterioreaza, piezandu-si puterea si fermitatea. Implanturile dentare sunt singura opțiune de restaurare dentara care păstrează și stimulează osului natural, de fapt, ajutând la stimularea cresterii osoase si la prevenirea pierderii de masa osoasa.

Păstreaza-ti dinții în gură – nu într-o cana. Implanturile dentare vă permit să păstrați dinții acolo unde ar trebui sa stea – în gura ta. Protezele dentare si alte lucrari protetice clasice ar putea cadea prin decimentare, lucru care nu se intampla in cazul implanturilor dentare

Vorbești mai ușor. Adaptarea la protezele mobile poate însemna si o lupta de a pronunta cuvintele de zi cu zi. Nu asa se intampla cu implanturile dentare, care funcționează ca dintii naturali.

Mananci alimentele preferate! Gustati și bucurați-vă de alimentele pe care le iubesti fără ezitare. Poti musca natural, mânca aproape orice vrei și, spre deosebire de protezele mobile, care le poti simti inconfortabile, poti experimenta din plin gustul alimentelor pe care le mananci cu implanturi dentare.

Adio carii dentare! Cariile nu se pot forma pe o coroană pe implant. Cu toate acestea, va trebui să vizitați medicul dentist conform programarilor recomandate de acesta precum și curatati și de îngrijiti lucrarile pe implant și gingiile în fiecare zi, la fel ca si cum ar fi fost un dinte natural.

Mentine-ti dintii in aceiasi pozitie. Protezele dentare pot aluneca atunci cand mananci, vorbesti, zâmbsti, râzi, săruti, căsti sau tusesti, astfel că trebuie să le “repoziționezi” înapoi în gură. Implanturile dentare sunt fixate și fuzionate natural cu maxilarul tau, ceea ce înseamnă dinții aplicati pe implanturi nu se vor misca si nu vor scrasni.

Protejeaza dintii sanatosi. O punte dentara clasica necesită slefuirea dinților din vecinatatea dintelui lipsa pe una sau ambele fețe, interventie care este daunatoare pentru acestia. Dinții sănătoși astfel modificati sunt atașati ca sprijin la puntea dentara. Implanturile dentare sunt incluse în osul maxilar, substituind radacina dintelui lipsa, si nu afecteaza dintii sanatosi.

In comparative cu alte metode de reparație și restaurare, tratamentul prin implant dentar tratament are un palmares de success prin rezultatele de încredere pe termen lung și este adesea considerat “mai previzibil” decât alte tratamente pentru a repararea sau înlocuirea dinților lipsă, inclusiv punti, aparate mobile și tratamente endodontice.

Post Comment