Coroanele ceramice pe suport de zirconiuimages (2)

Avantaje coroanelor pe zirconiu

 

Asa cum prezentam intr-unul din articolele de pe blogul nostru referitoare la coroanele dentare coroanele pe suport de zirconiu tind sa devina din ce in ce mai populare in comunitatea dentara.

Avantajele zirconiului constau in:

  • Duritate foarte mare
  • Rezistenta mare la uzura
  • Translucenta comparabila cu dintele natural
  • Slefuirea dintelui pentru prepararea bontului nu este atat de agresiva
  • Eliminarea suportului de metal
  • Poate fi modificat ca marime, forma si culoare
  • Biocompatibilitate

Cel mai impresionant avantaj este efectul estetic. Dintii de zirconiu putand fi purtati atat pe dintii frontali cat si pe cei laterali ei integrandu-se perfect morfologic si estetic cu dintii naturali. De cele mai multe ori zirconiul arata mult mai bine decat dintele pe care l-a inlocuit si acest lucru face ca zambetul tau sa arate oricand minunat.

Capele de zirconiu sunt procesate computerizat de catre calculator dupa o scanare tot computerizata a modelului rezultat in urma amprentarii. Capele rezultate sufera un proces de sinterizare pentru a aduce zirconiul la duritatea stiuta. Intrucat factorul uman nu intervine in procesul modelarii capei de zirconiu, acest lucru duce la o adaptare perfecta a coroanei pe bonturile amprentate. Neadaptarea perfecta, poate fi din cauza unei amprentari eronate sau a unei turnari defectuoase a modelului dupa amprentare.

Faptul ca zirconiul este biocompatibil, inseamna ca este mult mai sigur pentru a sta in contact cu mucoasa bucala pentru o perioada indelungata de timp si nu duce in timp la reactii adverse din partea organismului asa cum produce metalul.

Dezavantajul coroanei de zirconiu este faptul ca , fiind un material foarte dur, duce in timp la abrazarea(tocirea) dintilor antagonisti, si chiar si a bontului protetic pe care se sustine. De aceea multi dentisti prefera restaurarea cu coroana metaloceramica in locul celei ceramic-zirconiu.

Ca si cost pentru pacient, coroana pe zirconiu, variaza de la o tara la alta, de la un medic la altul in functie de experienta acestuia precum si de costurile de laborator. O calitate superioara si o biocompatibilitate vin la randul lor cu o eticheta!

Astfel in SUA o coroana pe zirconiu costa in jur de 1000 $, in Anglia 600 lire, in India 150  de euro, Mexic 550 $ , Germania 800-900 euro iar in Romania pretul unei coroane de zirconiu variaza intre 300 si 500 euro. Pentru mai multe coroane pretul poate fi diminuat in functe de numarul de elemente dorite.

======================================================================================================================================================================

In cabinetul Dentosmile din Calea Giulesti pretul unei coroane de zirconiu este de 1200 lei

Va propunem urmatoarea oferta:

LA FIECARE 2 COROANE PLATITE BENEFICIATI DE A TREIA COROANA GRATUIT.

OFERTA SE EXTINDE LA FIECARE MULTIPLU DE 2 COROANE

2 +1 GRATUIT/4+2 GRATUIT/6+3 GRATUIT SI ASA MAI DEPARTE

Deasemenea oferta nu este limitata la un singur pacient. Puteti veni cu un membru al familiei sau o cunostinta pentru a solicita un numar mai mare de coroane platite si a beneficia de cat mai multe coroane bonus.

 =======================================================================================================================================================================

Sunati-ne pentru a programa o consultatie gratuita sau va puteti programa online pe situl nostru.

Telefon: 0736-467-717 sau 021-796-04-07
Email: contact@dentosmile.ro

 

Echipa Dentosmile