Despre tehnica All-on-4

Cu solutia All-on-4, sanatatea orala si bunastarea generala sunt imbunatatite. Este o solutie eficienta care economiseste timp, atat procedural cat si vindecare, precum si costuri.

Inainte ca implanturile All-on-4 sa devina disponibile, pacientii trebuiau sa aiba un numar mare de implanturi plasate in maxilar. Acest lucru necesita o grefare osoasa extensiva si timpi de vindecare lungi. Abia dupa patru pana la sase luni de vindecare, pacientului i se puteau pune dintii de inlocuire. Cu All-on-4, aveti nevoie doar de un total de patru implanturi pentru a inlocui toti dintii lipsa.

Acest sistem este o optiune atunci cand va lipsesc toti sau majoritatea dintilor dvs. si nu doriti sa faceti o trecere la o proteza libera. In timpul procesului de implantare All-on-4, medicul dentist va plasa patru implanturi in osul maxilarului imediat dupa indepartarea dintilor.

In functie de calitatea osoasa a maxilarului, daca rezistenta implanturilor este suficienta, este posibil sa se livreze intregul arc de dinti fixati permanent. Acest lucru elimina durerea pe care o simti cu protezele temporare sau jena de a nu avea dinti deloc.

Avantajele tehnicii All on 4

Implanturile All-on-4 ofera urmatoarele avantaje:

Dinti noi intr-un timp foarte scurt. Spre deosebire de alte implanturi, unde perioada de vindecare poate dura pana la 6 luni, implanturile All-on-4 pot fi puse in aceeasi zi. Trebuie doar sa va rezumati la mancaruri usoare timp de 8 saptamani dupa realizarea procedurii pentru a ajuta implanturile sa se fixeze.

Imbunatatirea imaginii. Obtinerea unui zambet cu 20 de ani mai tanar. Procedura All-on-4 ajuta la pastrarea maxilarului, prevenind deteriorarea structurii faciale asociata cu dintii lipsa.

Puteti manca ce vreti, cand vreti, unde vreti. Imbunatatirea obiceiurilor generale legate de mancare. Dupa procedura All-on-4 va puteti bucura din nou de mancare, fara a fi jenati de modul in care mancati.

Un zambet frumos pe termen lung. Procedura implantului dentar “All-on-4” creeaza un set permanent de dinti cu o punte fixata. Nu trebuie sa fie eliminata niciodata. Dintii pot dura o viata.

Imbunatatirea calitatii vietii. Cu implanturile dentare All-on-4, noii dinti se vor simti si vor functiona la fel ca dintii reali. Veti avea mai mult confort si incredere atunci cand zambiti, vorbiti si mancati. Veti arata mai bine. Va veti simti mai bine. Veti avea o calitate reinnoita a vietii!

Eliminati problemele de sanatate asociate cu lipsa dintilor. Procedura implantului dentar “All-on-4” ajuta la crearea unei guri mai sanatoase si a unui organism mai sanatos, ajutand la reducerea sanselor de imbolnavire parodontala, o infectie cronica indusa bacteriologic si o boala inflamatorie. Boala parodontala a fost legata de atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, boala Alzheimer, diabet si alte boli cronice. Deoarece gura este restabilita la starea initiala, implanturile dentare pot ajuta la indepartarea bolii parodontale. Cu periajul de rutina si utilizarea atei dentare, ca si cu dintii reali, sanatatea si bunastarea dumneavoastra generala sunt imbunatatite.

Ingrijire usoara a dintilor. Doar curatati si clatiti in mod regulat si vizitati medicul dentist pentru curatarea obisnuita. Pur si simplu tratati-le ca dintii normali, naturali.

Solutia dentara All-on-4 a fost dezvoltata pentru a simplifica tratamentul pentru cei care sufera de pierderea dentara, boala parodontala si/sau atrofia osului (topirea osului natural al maxilarului). Toate acestea pot duce rapid la o stare de sanatate slaba orala si generala, inclusiv in ceea ce priveste respectul de sine si problemele legate de calitatea vietii.

Terapia implantului conventional necesita adesea:

  • Vizite multiple atat la cabinetele stomatologice cat si la cele chirurgicale generale
  • Sase pana la opt sau chiar mai multe implanturi pe arc
  • Alterarea osoasa
  • Luni, eventual, ani de vindecare

 

Solutia de implant dentar “All-on-4” este superioara metodelor conventionale de implantare:

  • Reduce sau elimina resorbtia osoasa (atrofia osului)
  • Are un cost global mai mic decat procedurile conventionale de implantare
  • Reduce considerabil timpul de vindecare
  • A avut previzibilitate dovedita, cu rezultate extrem de reusite
  • Permite inlocuirea dintilor in intregime intr-o singura zi
  • Este permanent si te va face sa zambesti pe viata

Cu procedura de implant dentar All-on-4 de la Dentosmile veti avea dinti permanenti si un zambet permanent.

Post Comment