DentoSmile este un cabinet stomatologic din sectorul 6,  unde vei gasi medici care stiu cum sa te faca sa zambesti.

 

Locatia cabinetului este in Giulesti, insa poti sa fii pacientul nostru si daca esti in cautarea unui cabinet stomatologic Drumul Taberei, cabinet stomatologic Militari, cabinet stomatologic Politehnica sau cabinet stomatologic Crangasi. De fapt, poti fi pacientul nostru oriunde ai locui, deoarece oferim un mare avantaj: grija pentru fiecare lucrare pe care o facem.

Avem o experienta bogata si suntem bucurosi sa acumulam zi de zi noi cunostinte intr-un domeniu care este in continua schimbare si care, pe zi ce trece, ofera din ce in ce mai multe beneficii si satisfactii pacientilor.

Iti oferim un cabinet modern, cu aparatura performanta si cu un ambient primitor, in care normele de igiena si de sterilizare impuse CE si Ministerul Sanatatii sunt respectate cu rigurozitate maxima.

Echipa noastra este alcatuita din medici specialisti si medici primari cu vasta experienta clinica, astfel ca, la noi te poti simti ca esti pe maini bune. Deviza noastra este sa oferim pacientului cea mai buna solutie de tratament sau protetica care i se preteaza si sa nu facem rabat de la calitatea materialelor folosite. Plecand tot de la aceasta deviza cautam si selectam medici dentisti pentru a ne mari echipa in scopul oferirii intr-un viitor apropiat de servicii de urgenta cat si stomatologice non stop pentru sectorul 6 si pentru sectorul 1.

Un alt aspect cu care ne mandrim, sunt copii. Stomatologia pentru copii(pedodontia) nu este un domeniu usor, copii fiind pacientii cei mai putin ingaduitori. Dar ambientul cabinetului si calmul medicilor nostrii precum si strategiile de abordare, ne-au adus multe bucurii si succese in tratarea pacientilor copii care au intrat la noi in cabinet.

Garantarea actului profesional prin lucrarile si tratamentele efectuate constituie o dovada in plus a dedicarii si seriozitatii noastre in asigurarea sanatatii dentitiei dumneavoastra

 

Daca sunteti in cautarea unui cabinet stomatologic in Bucuresti in sectorul 6 sau 1, Dentosmile cu siguranta va trebui sa fie pe lista dumneavoastra!

 

Va asteptam la un consult gratuit,

Echipa Dentosmile